Sinappimarinoitu punasipuli on monikäyttöistä. Se on hyvä lisämauste salaatteihin ja sopii esimerkiksi kylmänä tarjoiltavien liharuokien kaveriksi.
Ainekset
- 1 keskikokoinen punasipuli
- 1 rkl oliiviöljyä
- 0,5 rkl balsamietikkaa
- 1 tl dijon-sinappia
- 1 tl juoksevaa hunajaa
- 0,25 tl sormisuolaa
- mustapippuria myllystä
Vispaa öljyt, etikka ja sinappi tasaiseksi seokseksi. Mausta hunajalla, suolalla sekä mustapippurilla. Siivuta sipuli ohuiksi siivuiksi ja sekoita marinadin joukkoon. Nosta jääkaappiin ja anna tekeytyä vähintään tunnin ajan ennen tarjoilua.
Ohjeesta voi jättää hunajan pois, jo ruokavalio sitä vaatii.
Reseptin alkuperä: Pirkan salaattiohjeesta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti