lauantai 21. joulukuuta 2013

Sinappimarinoitu punasipuli

Sinappimarinoitu punasipuli on monikäyttöistä. Se on hyvä lisämauste salaatteihin ja sopii esimerkiksi kylmänä tarjoiltavien liharuokien kaveriksi.


Ainekset
  • 1 keskikokoinen punasipuli
Marinadi
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 0,5 rkl balsamietikkaa
  • 1 tl dijon-sinappia
  • 1 tl juoksevaa hunajaa
  • 0,25 tl sormisuolaa
  • mustapippuria myllystä

Vispaa öljyt, etikka ja sinappi tasaiseksi seokseksi. Mausta hunajalla, suolalla sekä mustapippurilla. Siivuta sipuli ohuiksi siivuiksi ja sekoita marinadin joukkoon. Nosta jääkaappiin ja anna tekeytyä vähintään tunnin ajan ennen tarjoilua.

Ohjeesta voi jättää hunajan pois, jo ruokavalio sitä vaatii.


Reseptin alkuperä: Pirkan salaattiohjeesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...