Näissä helppotekoisissa
broilerkebakoissa maistuvat kaukoidän maut. Ne sopivat hyvin erilaisten
pippaloiden noutopöytiin ja niistä saa myös maittavan arkiaterian
esimerkiksi riisin ja salaatin kera tarjoiltuna. Tarjoa kebakoiden
kanssa myös niihin sopivaa chutneytä, sosetta tai dippikastiketta
(esimerkiksi ananaschutney maistuu hyvin näiden kebakoiden kanssa).
Ainekset (8 kpl)
- 1 pieni sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
- 1,5 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
- 2 rkl soijakastiketta
- 0,5 tl mustapippurirouhetta
- 2 rkl kuivattua oreganoa
- noin 1 tl suolaa
- 1 kananmuna
- 500g broilerin jauhelihaa
- puisia varrastikkuja
Hienonna sipuli,
valkosipuli, persilja ja raasta inkivääri. Kuullota sipulit öljyssä.
Kaada seos kulhoon, lisää mausteet, jauheliha ja kananmuna. Sekoita
ainekset tasaiseksi taikinaksi ja muotoile massa kebakoiksi
leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle. Työnnä puutikut kebakoihin
(taikina on suhteellisen löysää, joten varrastikku on helpointa pujottaa
pellille muotoiltujen kebakoiden sisään). Paista kebakoita
225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. Voit vaihtoehtoisesti kypsentää
kebakot paistinpannulla ruokaöljyssä paistaen.
Reseptin alkuperä: Tämä resepti on maustetumpi versio Yhteishyvän broilerkepakko-ohjeesta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti