keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Keittiökuulumisia: Uudenvuoden blinibileet

Uudenvuodenaattona herkuteltiin pitkästä aikaa blineillä. Valmistan yleensä useammanlaisia eri päällysteitä eri kippoihin, jolloin ruokailijat voivat koota bliniensä päälle heille mieluisat päällystekombot. Itse napostelin tällä kertaa seuraavanlaisia blinisettejä:

Yksi suosikkikomboni on lisäksi punajuuripesto & smetana & riimiporo & sinappimarinoitu punasipuli. Tätä settiä en tosin jaksanut nyt valmistaa vaan jätin sen suosiolla seuraavaan kertaan.


Olen nyt jostain syystä innostunut värjäämään ruokiani erityisesti punajuurella. Punajuurigraavattua siikaa olen miettinyt jo jonkin aikaa, ja nytpä tuli sitten sitäkin kokeiltua. Siiasta tuli tällä tavalla tosi nätin väristä (ei näy kuvasta kuinka sievää siitä tuli), tulen varmasti valmistamaan tätä variaatiota toistekin.


Jälkkäriksi tekaisin joulutontun tuomasta "It's time for dessert"-vihkosesta pienet inkivääripannacotat, hyviä tuli niistäkin. Puoliso tuumasi, että "maistuu hyvällä tavalla uimahallilta..."



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...