sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Keittiökuulumisia: Purplea ruokaa

Rokrok! Sen harvan kerran kun joku oikeasti hyvä ja legendaarinen rokkibändi eksyy tänne Oulunkin perukoille, niin pakkohan siitä on inspiroitua näin ruoanlaitonkin saralla. Eiliseen Deep Purplen keikkaan valmistauduttiinkin rockin soidessa napostelemalla purplea pikkusyötävää, joka sai violetin värinsä pääosin punakaalista. Menu koostui "purpleista kevätkääryleistä" & maapähkinäkastikkeesta sekä aasialaisesta coleslawsta, jonka majoneesinkin värjäsin violetiksi pienellä määrällä mustaherukkamehua.


Ja illalla sitten rokkipappoja kuuntelemaan... Eturiviin oli pakko päästä! Hyvä keikka, kyllä ne vaan on melko äijiä. Rock on!



Linkit resepteihin: Purplet kevätkääryleet & maapähkinäkastike, Aasialainen coleslaw

2 kommenttia:

  1. Onpa kauniita ja raikkaita kuvia! Ja ruoka on kaunista myös :)

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitos. :) Viikonloppuisin kun ehtii vähän kuvata päiväsaikaankin, niin saa hieman jopa valoa noihin kuviin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...