lauantai 21. joulukuuta 2013

Keittiökuulumisia: "It's time for dessert!"

Joulu on jo melkein ovella. Minunkin luona vieraili päivällä joulutonttu. Tonttu osasi tulla vielä työpaikalleni näin viimeisenä työpäivänä ennen joululomaa. Olin kaikessa rauhassa istumassa palaverissa, kun työpisteelleni oli sillä välin kuin tyhjästä ilmestynyt Dansukkerin "It's time for dessert!" -jälkiruokareseptivihkonen. Toistaiseksi jälkkärireseptit ovatkin loistaneet poissaolollaan blogissa, sillä en tavallisesti valmista jälkiruokia arki-illallisille. Otankin tämän tontun tuomisen pienenä vihjeenä siitä, että välillä pitäisi muistaa myös herkutella ja olisi ehkä jo korkea aika lisätä ensimmäinen jälkiruokaresepti tämän blogin reseptivihkoon.


Koska näin joulun alla pitää olla erityisen kiltisti, postaan tämän blogin ensimmäisen jälkiruokareseptin saman tien. En tällä kertaa valinnut reseptiä tästä tontun tuomasta vihkosesta (tulen tekemään näin kyllä tulevina viikkoina), vaan valmistin valmiiksi muutaman jouluisen paahtovanukkaan huomiselle illalliselle.

Jaajaa, pitänee lähipäivinä lisäillä blogiin myös ensimmäiset kalaruoka- ja keittoreseptit, ennen kuin postilaatikosta alkaa tippua enemmänkin mainoslehtisiä. ;)

Kiitokset jälkkärireseptivihkon mystiselle tuojatontulle!


Linkki reseptiin: Paahtovanukas

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva,että laitoit blogin pystyyn. Hienoja kuvia ja herkullisen kuuloisia reseptejä. Ehkäpä leivän leipominen leivinuunissa-sessio toteutuu joskus ja sen myötä päästään testailemaan reseptejä ihan livenä... ;) -S

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Pitäähän sitä harrastuksia olla. :) Ruisleipäpostaus on muuten myös suunnitteilla tässä ihan lähipäiviksi (jouluna kun on aikaa leipoa).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...