tiistai 27. lokakuuta 2015

Rennon juhlava brunssimenu

"Parhaat Kotiblogit"-lehden vuoden 2015 juuri ilmestyneestä joulunumerosta löytyy useiden kivojen puutarha-, sisustus-, ruoka-, matka- ja DIY-blogien joukosta muutaman sivun esittely myös "Muista syödä välillä"-ruokablogista. Jouluaiheista juttukokonaisuutta miettiessäni päätin kerätä lehden sivuille juhlavan brunssimenun resepteistä, jotka ovat ahkerassa käytössä myös omassa kotikeittiössäni. Nämä ohjeet sopivat hyvin vaikka hienostuneelle tapaninpäivän brunssille tai aattoillan kylmään noutopöytään. Ruoat voi pääosin valmistella hyvissä ajoin etukäteen ja nostaa vain esille varsinaisen juhlahetken koittaessa - näin aikaa jää myös rauhoittumiseen. Menukokonaisuus onkin hyvin tyypillinen esimerkki siitä, mitä tarjoaisin omille juhlavierailleni. Osa resepteistä löytyy lehden sivuilta, ja linkit loppuihinkin menun ruokaohjeisiin on listattu alla.
 

---

Rennon juhlava brunssi











omenaglögi päärynöillä

 ---


Tervetuloa juhlapöytään!





.

18 kommenttia:

  1. Ihana joulu! Saisi tulla jo nopeasti lumen kera etelään. :) Tilkkutäkkileipä lähtee testiin, todella hyvä idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä joulu tuntuu vielä kaukaiselta, mutta kohta se on jo täällä. :) Lunta ei ole Oulun korkeuksillakaan vielä näkynyt, ulkona on tosi pimeää ilman sitä.

      Poista
  2. Kiitos ♥ näistä ohjeista lähteekin aika moni testattavaksi!!
    Pidetään äidin kanssa aina marraskuussa pikkujoulut, joihin testaus mielessä tehdään kaikkia uusia herkkuja. Luulen että tuo punajuuri-Aurajuustosalaatti sekä kermainen yrtti-sinappisilli pääsee sinne testattavaksi! ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syöpöttelypikkujoulut on parhaita, teillä on kyllä tosi kiva perinne! :) Olen itse ihastunut erityisesti tuohon sillireseptiin, siinä on tosi vahva suolainen maku, jota kermainen ja majoneesinen kastike pyöristää kivasti.

      Poista
  3. Oi mitä ihania herkkuja! <3 Lohimoussekakku ja piparkakkumaustettu paahtovanukas näyttävät ja kuulostavat erityisen hyviltä!
    T: Serkusten suklaaunelma blogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Yritinkin kerätä tähän menuun monipuolisesti erilaisia reseptejä, joista on sitten varaa valita. Tosi kiva blogi teillä, tulen piipahtamaan siellä varmasti jatkossa. :)

      Poista
    2. Kiitoksia, kiva kuulla! :) Sinunkin blogi oli minulle uusi löytö ja heti tykästyin. ;)

      Poista
    3. Kiva saada uusia blogituttavuuksia. :)

      Poista
  4. Niin kauniit kuvat ja aivan super herkullinen menu! Nappaan varmasti muutamat ohjeet talteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna. :) Oli hieman haasteellista repiä jostain jouluisia kuvia keskellä syksyä, mutta ehkä noilla pääsee edes hieman joulufiilikseen.

      Poista
  5. Jouluinen brunssi on ihan mahtava idea! Ja niin kauniita ruokakuvia sinulla täällä (ja lehdessä). Ja toi tilkkutäkkileipä, ehdoton brunssipöydän piriste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Muusa. Hmm, voisikohan jouluyönä syödä brunssia? ;) Heh, tilkkutäkkileipä on päähänpisto noin vuoden takaa. Ajattelin, että sehän on itse asiassa aika jouluisa ja sopisi varmaan myös tällaiseen joulubrunssipöytään.

      Poista
  6. Aivan ihanaa, rakastan brunsseja! Mikä jouluntunnelma näissä kuvissa. Minun katseen vangitsi ehdottomasti tuo tilkkutäkkileipä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annis. Tilkkutäkkileipä kerää kyllä yleensä ihan hyvin huomiota tarjoilupöydässä. :)

      Poista
  7. Ihania herkkuja ja todella kauniita kuvia. Kiva, että pääsit tuohon lehteen :). Itseasiassa jouluhan on jo kohtuu lähellä, vaikkei sitä oikein ole ajatellut Eli jos haluaa jotain uusia herkkuja joulupöytään, nyt olisi hyvä alkaa niitä kehittelemään/testailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Celebration Treats 4U. Lehtijutun teko oli kyllä kivaa, tulipa sitäkin nyt kokeiltua. Minullakin pyörii nyt kaikenlaiset jouluherkut mielessä. :)

      Poista
  8. Kiitos kivasta kommentista blogiini :).
    Minä ihastelin jo lehdessä niin kauniin tunnelmallisia ruokakuviasi. Reseptit vaikuttavat herkuilta. Tuo tilkkutäkkileipä on ainakin kokeiltava kotikeittiössä jo pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin. :) Tilkkutäkkileipä on reseptiikaltaan aika perussettiä, mutta leipä erottuu kyllä hyvin tarjoilupöydässä ulkonäkönsä ansiosta. Kiitos myös suolaisten joulutorttujen linkistä, niitä voisi pyöräyttää jo vaikka pikkujouluhin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...