sunnuntai 9. elokuuta 2015

Konst o. Deli avattu Oulun Valveelle

Oulun kahvila- ja lounasravintolaskene laajenee entisestään kulttuurikeskus Valveelle hiljattain avatun lounasravintola & kahvila Konst o. Deli:n myötä. Sain ilokseni kutsun eilen vietetylle avajaisbrunssille, ja tilaisuudessa tarjotut maistiaiset enteilivät kyllä todella hyvää. Sen lisäksi, että ruoka oli herkullista ja laadukasta, myös paikan pyörittäjät hurmasivat persoonillaan sekä aidolla tekemisen meiningillä. Sama tehovaljakko nimittäin pyörittää Oulussa myös JuhlaNekka-cateringpalvelua sekä Ainolanpuiston viehättävää Kiikku-kahvilaa. Ei voi muuta kuin nostaa hattua; näin yritteliäs, aikaansaapa ja hommansa kunnialla hoitava haluaisin itsekin olla.

Kattavamman raportin avajaisista voi käydä tsekkaamassa vaikkapa "Kokit & Potit"- sekä "Kokkeillaan"-ruokablogista.


Konst o. Deli vannoo tuoreuden, paikallisuuden sekä raikkauden nimeen. Tarjolla on muun muassa arkilounasta keittolounaan, kotiruoan ja omavalintaisen delisalaatin muodossa, rentoa after work-meininkiä sekä jatkossa myös viikonloppubrunssia.

KONST O. DELI
Hallituskatu 7, Oulu
Avoinna ma-pe klo 9-20, la-su klo 10-18
- Lounas arkisin klo 11-15
- After work arkisin klo 15-20
- Brunssi syyskuussa sunnuntaisin, lokakuussa (& eteenpäin) mahdollisesti myös lauantaisin

Brunssin tarjosi Konst o. Deli, suuri kiitos!
.

2 kommenttia:

  1. Ah, odotan kyllä jo vesi kielellä, että milloin pääsisin käymään tuolla lounaalla tai brunssilla :) Harmi, kun en päässyt avajaisiin, mutta kiva että ollaan saatu tällainen paikka Ouluun!

    VastaaPoista
  2. Itsekin meinaan kyllä käydä asioimassa tässä paikassa uudemmankin kerran. Mahtava tosiaan, että Ouluun saadaan uusia tuulia ja valinnanvaraa. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...