sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Ananasmangosalsa

Chili tuo pientä potkua hedelmäiseen salsaan, jossa maistuvat aurinkoiset Meksikon maut. Tämä helppotekoinen ja raikas salsa sopii hyvin esimerkiksi broilerin, kalan tai rapujen kanssa nautittavaksi. Se myös piristää tortillojen täytteenä.





Ainekset
  • 0,5 kypsä ananas
  • 0,5 kypsä mango
  • 0,5 pieni punainen paprika
  • 0,5 punainen chilipalko
  • 1 limen mehu
  • 2 tl muscovadosokeria
  • hyppysellinen suolaa
  • 2 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
  • 1 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna

Kuori ananas ja poista siitä kova keskusta. Kuori myöskin mango ja poista siitä kivi. Pilko hedelmät pieniksi kuutioksi ja laita ne kulhoon. Poista paprikasta sekä chilistä siemenet, pilko ne pieniksi ja lisää hedelmien joukkoon. Purista kulhoon limenmehu ja mausta salsa sokerilla ja suolalla. Lisää lopuksi joukkoon hienonnetut yrtit. Laita salsa tekeytymään jääkaappiin ainakin puoleksi tunniksi ennen tarjoilua.


Reseptin alkuperä: Lievä muunnelma "Ruokasuosikit: Meksiko"-kirjan reseptistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...